Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care va fi soarta lui Donald Trump: Specialiştii au dat 'totul pe faţă'

twitter.com
Donald Trump CIA

Donald Trump a uimit întreg mapamondul. A bătut-o pe Hillary Clinton şi a ajuns preşedintele Statelor Unite. Acum specialiştii fac predicţii despre soarta preşedintelui american în acest an. Trump va avea succes în 2017, Anul Cocoşului, dar nu şi în următorii ani, potrivit predicţiilor formulate de practicanţi ai geomanţiei din Hong Kong. Ei au adăugat că anul în curs va fi marcat de conflicte şi agresivitate, acestea fiind caracteristici ale cocoşului.

Citeşte şi: ALERTĂ Cele mai importante cluburi din Bucureşti au fost ÎNCHISE

”Cocoşului îi place să provoace conflicte, să se contrazică şi este combativ”, a spus prezicătorul Thierry Chow pentru AFP, citat de news.ro. Ceremonia de învestitură a repulicanului Donald Trump a fost întâmpinată de proteste în Statele Unite ale Americii, în timp ce noul preşedinte american a generat îngrijorări în privinţa declanşării unui război comercial între economiile SUA şi China. ”Vor fi numeroase greve şi chiar proteste”, a spus Thierry Chow.

Citește și: De la Facebook pornesc majoritatea INFIDELITĂȚILOR: Cu cine își ÎNȘALĂ oamenii partenerii

Maestrul feng shui Alion Yeo a spus că Donald Trump va avea succes în acest an şi că piaţa de capital din SUA va avea rezultate bune în 2017, dar norocul republicanului este temporar. ”Îi va merge bine în anul 2017, dar nu se va întâmpla la fel în 2018 (Anul Câinelui)”, a precizat Alion Yeo. Brexitul şi criza refugiaţilor vor genera şi mai mult haos pentru Europa în 2017, potrivit lui Thierry Chow, care face predicţii pe baza unor indicii din constelaţie, mai spune sursa citată.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.