Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, dezlănţuită la adresa Guvernului Orban: 'Când guvernează minciuna şi impostura...'

carmen dan

Interne Carman Dan acuză Guvernul Orban că de minciună şi incompetenţă, susţinând că actuala guvernare îşi încalcă pe rând toate promisiunile. Fostul ministru de Interne este de părere că Guvernul funcţionează ilegal, în condiţiile în care restructurarea nu a fost urmată de decizii de reorganizare a ministerelor.

"Când guvernează minciuna și impostura...

Avem de ceva timp guvernului “lui”. Suntem victorioși? Suntem bine? Întrebări retorice, desigur, pentru că în fiecare zi realizăm, conștientizăm și simțim “succesele” acestui guvern. În fiecare zi ne lovesc în față minciuna și incompetența. Au spus că nu vor modifica legea salarizării și legea pensiilor. Au promis transparență totală și consultare publică. Au promis...

Ne oferă, în schimb, ședințe de guvern noaptea, “ca hoții”, unde, în totală transparență și consultare între ei, le dau românilor realitatea întoarsă a promisiunilor: nu se majorează pensii, nu se măresc alocații, se îngheață salarii, nu se finanțează proiectele mari de infrastructură demarate de guvernele PSD (vă amintiți cum țipau ca din gură de șarpe că România nu are autostrăzi? #șîeu).

Astea toate în timp ce guvernul se împrumută miliarde de lei la bănci, bani plătiți de români. De toți românii! “Ai lui”, în aceeași “totală transparență”, și-au asumat aprobarea bugetului, sfidând cu nerușinare Constituția.

Cu nonșalanță ne arată că se poate schimba structura anului școlar într-un stil heirupist și că nu le pasă că propriii noștri copii sunt cobaii experimentelor unui ministru.

Suntem sub media UE ca speranță de viață, dar ne propun să ne pensionăm “opțional” la 70 de ani...

Au început această guvernare jucându-se cu nervii și chiar cu inteligența românilor. Continuă să o facă! Ei chiar cred că le este permis orice!

Un alt exemplu este că la preluarea guvernării au reorganizat structura guvernului.

Avem acum 16 ministere.

N-ar fi un lucru rău, dacă ar fi interes pentru respectarea legii. Pentru că legal ar fi fost ca imediat după restructurarea aparatului guvernamental să se intervină cu hotărâri de reorganizare a ministerelor. Așa că întreb: cum s-au plătit până acum salariile angajaților din aceste ministere, dacă încă nu există Hotărâri de Guvern de reorganizare pentru fiecare minister în parte? Cum a fost posibil să se angajeze secretari de star fără număr dacă nu există organigrame aprobate în urma reorganizării?

Cum naiba, de exemplu, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP) care nu se mai numește așa, ci Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), primește totuși bani la rectificare ca MDRAP!?

De fapt, am înțeles cum! Este evident că ei mai cred că fiind ai “lui”, din guvernul “lui”, pot orice! Iar eu cred că doar ei mai cred!", scrie Carmen Dan pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.