Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan iese la atac după ce Manfred Weber s-a declarat îngrijorat de situația din România! Ministrul a găsit 'vinovații': 'Răul pleacă tot de la noi'

Carmen Dan

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, miercuri seară, referitor la declarațiile lui Manfred Weber, că ar fi fost interesant dacă liderul grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE) ar fi comentat și dacă e normal ca președintele să ceară anchete, conform Mediafax.

"Ar fi fost interesant dacă domnul Weber ar fi comentat şi dacă e normal ca un șef de stat să solicite Parchetului să facă anchete şi să cerceteze violenţele pe care le-au săvârşit forţele de ordine", a declarat Carmen Dan, la Antena 3.

Ministrul Afacerilor Interne a mai precizat că imaginea negativă a țării noastre pe plan european pleacă de la poziționarea anumitor politicieni români.

Paul Stănescu lansează acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa conducerii PSD: Sistemul s-a pus în mișcare

„Imagini cu bătăi sau cu intervenții în forță ale forțelor de ordine am văzut și în alte țări. Violența nu e niciodată o soluție. Am văzut că există o nevoie de a comenta aceste imagini la nivel european. Răul pleacă tot de la noi, imaginea prin care poziționarea unor politicieni este preluată (...). Cred că pe 3 octombrie când premierul va fi în PE, demersul nostru nu poate fi decât unul singur și argumente sunt suficiente pentru a spune cum lucrurile în realitate, fără să încercăm să ascundem adevărul”, a mai spus Carmen Dan.

Manfred Weber, liderului grupului parlamentar al Partidului Popular European (PPE), s-a declarat "foarte îngrijorat" de situaţia din România, observând că Guvernul înregistrează regrese în combaterea corupţiei şi cerându-i premierului Viorica Dăncilă să ofere explicaţii în Parlamentul European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.