Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Carnagiu în sudul Rusiei: explozie devastatoare cu 27 de morți și peste 100 de răniți

commonspace.eu
explozie daghestan

Cel puţin 27 de persoane au murit şi câteva zeci au fost rănite într-o explozie urmată de un incendiu la o staţie de benzină din Daghestan, republică rusă din Caucaz, potrivit unui nou bilanţ comunicat marţi de Ministerul rus al Situaţiilor de Urgenţă, conform Agerpres.

"Un număr total de 102 persoane au fost rănite în urma incidentului, dintre care, din nefericire, 27 au murit", a postat ministerul pe Telegram.

Staţia de benzină se află la Mahacikala, un oraş de peste 600.000 de locuitori situat la malul Mării Caspice şi capitală a Daghestanului. Makhachkala se află la aproximativ 1.600 km de Moscova.

Agenţia rusă de ştiri Interfax a citat medici care au declarat că trei copii se numără printre morţi. Incendiul s-a extins pe o suprafaţă de 600 de metri pătraţi şi că există pericolul unor noi explozii.

Un martor anonim, citat de ziarul rusesc Izvestia, a declarat că incendiul a pornit de la o parcare de maşini situată vizavi de benzinărie. "După explozie, totul a căzut în capul nostru. Nu mai puteam vedea nimic", a declarat martorul.

Republica Daghestan este una dintre cele 83 de părţi constitutive ale Federaţiei Ruse şi este cea mai sudică parte a ţării. Daghestan are circa 50.000 kmp, este vecină cu Cecenia și are o frontieră comună cu Georgia şi Azerbaidjan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.