Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caroline Garcia şi Julia Goerges, eliminate în turul al doilea, la Miami

antena3.ro
tenis

Caroline Garcia, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 7, şi Julia Goerges, locul 13 WTA şi cap de serie numărul 12, jucătoare de pe partea de tablou a Simonei Halep, locul I WTA, au părăsit turneul de categorie Prmier Mandatory de la Miami, în manşa a doua, anunță News.ro.

Jucătoarea franceză a fost învinsă, joi, cu 6-3, 6-1, în 63 de minute, de americanca Alison Riske, locul 104 WTA, venită din califcări.

Spotiva germană a fost întrecută de o compatrioată, Carina Witthoeft, locul 57 WTA, cu 7-6 (4), 4-6, 6-4, în două ore şi 26 de minute.

Într-un alt meci din turul al doilea, americanca Madison Keys, locul 15 şi cap de serie numărul 14, a abandonat întâlnirea cu Victoria Azarenka, locul 186 WTA, beneficiară a unui wild card, la scorul de 7-6 (5), 2-0, pentru jucătoarea din Belarus, fost lider WTA.

Garcia ar fi putut juca împotriva Simonei Halep în semifinale, Goerges în sferturi, iar Keys în optimi.

Tot pe această jumătate a tabloului au mai ieşit din concurs după turul al doilea (primul jucat de favorite) rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 18, Sorana Cîrstea, locul 33 WTA şi cap de serie numărul 32, sportiva cehă Barbora Strycova, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 25, Magdalena Rybarikova din Slovacia, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 17, şi spaniola Carla Suarez Navarro, locul 23 WTA şi cap de serie numărul 27.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.