Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Cars 3' şi 'Rough Night', noile propuneri care aspiră să detroneze 'Wonder Woman'

film

Filmul de animaţie 'Cars 3' şi comedia 'Rough Night' sunt principalele propuneri ale acestui sfârşit de săptămână, care aspiră să detroneze de pe primul loc al box-office-ului supereroina 'Wonder Woman', relatează vineri EFE preluat de agerpres.

Cea de-a treia parte a filmului cu personaje auto, al studioului Pixar, are din nou ca protagonist bolidul de curse Lightning McQueen (Owen Wilson), care este de data aceasta ajutat de antrenoarea Cruz Ramírez (Cristela Alonzo) pentru a deveni competitiv în faţa mai tinerelor talente prezente pe pistă. 

Actorii Chris Cooper, Nathan Fillion, Larry the Cable Guy şi Armie Hammer îşi împrumută vocile în versiunea originală a acestui sequel auto de animaţie. 

Comedia 'Rough Night', a regizoarei Lucia Aniello, are ca subiect o petrecere a burlăciţelor care capătă o întorsătură periculoasă când dansatorul exotic angajat să încălzească atmosfera suferă un accident grav. 

Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Zoe Kravitz şi Ilana Glazer fac parte din distribuţia acestui film. 

Alte premiere în cinematografele nord-americane sunt thrillerul '47 Meters Down' şi drama biografică 'All Eyez on Me'. 

Thrillerul '47 Meters Down', al regizorului Johannes Roberts după un scenariu scris de Ernest Riera în colaborare cu însuşi Roberts, prezintă supravieţuirea pe fundul mării a doi fraţi încolţiţi de rechini după ce cuşca de observaţie a faunei marine în care se aflau suferă un accident. 

Mandy Moore, Claire Holt, Matthew Modine şi Yani Gellman completează distribuţia acestui thriller. 

'All Eyez on Me', în regia lui Benny Boom, este un film biografic axat asupra figurii legendarului rapper Tupac Shakur, de la originile sale la New York şi evoluţia sa la devenirea uneia din vocile cele mai recunoscute şi mai influente ale acestui curent muzical până asasinarea sa în Las Vegas (Nevada), la numai 25 de ani. 

Demetrius Shipp Jr., Danai Gurira, Kat Graham şi Annie Ilonzeh se numără printre actorii care joacă în acest film biografic

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.