Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cartoon Network lansează 'Aventurile Fraţilor Urşi: Filmul'

Cartoon Network
desene animate

"Aventurile Fraţilor Urşi: Filmul" va fi lansat de Cartoon Network sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 17.20. Vocea unuia dintre personaje va fi dublată de către Delia Matache, potrivit news.ro.

Celebra cântăreaţă va interpreta replicile vacii melodramatice. Personajul ei se întâlneşte cu fraţii urşi care au rămas pe drumuri din cauza unui accident de maşină şi îi invită la o petrecere a animalelor faimoase pe internet.

În momentul în care pasiunea celor trei fraţi urşi pentru camionete cu mâncare şi videoclipuri virale iese de sub control, aceasta intră sub atenţia ameninţătorului agent Trout de la Controlul Faunei Sălbatice. Trout îşi face o misiune din a-i separa pe cei trei fraţi unul de altul şi a restabili „ordinea naturală”. În faţa acestei ameninţări, Grizz decide că există un singur lucru pe care îl pot face - să se mute în Canada. Cei trei fraţi pornesc într-o aventură extraordinară care-i va conduce către prieteni noi, numeroase pericole dar şi petreceri fantastice. Însă, cel mai important pe durata acţiunii "Aventurile Fraţilor Urşi: Filmul”, cele trei personaje îşi vor aminti felul în care s-au întâlnit şi au devenit fraţi, astfel încât să îşi ţină familia unită.

Citește și: Ludovic Orban explică de ce orașele intră în scenariul roșu unul după altul: 'Obiectivul nostru e ca oamenii să ducă o viață cât mai normală'

"E un desen plin de aventură, presărat cu umor şi situaţii care mai de care, deci nu este de ratat. Momentele preferate în care mi-am oferit vocea personajului meu sunt atunci când vaca melodramatică e ba puţin ironică, ba puţin înţepată. Mi se pare că arată că are personalitate", a spus Delia într-un interviu recent după o sesiune de înregistrări.

Fanii acestui serial mai au parte de o surpriză deoarece Cartoon Network anunţă deja un nou film cu fraţii urşi: „We Baby Bears”. Filmul va fi lansat în primăvara lui 2021 şi va urmări călătoriile celor trei fraţi din perioada copilăriei. Folosind o cutie magică, fraţii ursuleţi călătoresc prin mai multe lumi de poveste unde îşi fac noi şi noi prieteni. De fiecare dată aceştia trebuie să decidă: să rămână aici ori să plece mai departe în căutarea unui loc pe care să-l poată numi „acasă”.

Aventurile Fraţilor Urşi este o producţie a Studiourilor Cartoon Network, creat de Daniel Chong, împreună cu Manny Hernandez drept producător executiv. De la debutul său în 2015, serialul Aventurile Fraţilor Urşi a fost distins cu numeroase primii, incluzând aici BAFTA Children’s Award, Premiul Juriului pentru cel mai bun serial TV la Festivalul Internaţional de Film de Animaţie de la Annecy şi mai multe premii Annie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.