Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CAS Suceava a decontat peste 3 milioane de lei pentru stimulentul de risc COVID-19 al cadrelor medicale

Los Angeles Times
coronavirus

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Suceava a decontat suma de 3.047.500 lei, reprezentând stimulentul de risc COVID-19 pentru un număr de 1.219 angajaţi din spitale, centre de dializă, servicii de ambulanţă, transport sanitar şi laboratoare din judeţ, a informat, vineri, directorul instituţiei, Cristi Bleorţu.

Potrivit directorului CAS Suceava, din totalul acestei sume, 2.637.500 lei s-a decontat pentru 1.055 angajaţi nominalizaţi prin decizie a conducerii spitalelor ''Sf. Ioan cel Nou" Suceava, Municipal Rădăuţi şi Municipal Vatra Dornei.

Alte 25.000 de lei s-au decontat pentru zece angajaţi ai celor doi furnizori privaţi de servicii medicale de urgenţă prespitaliceşti şi transport sanitar, SC Ambu Life SRL şi Ana Rom Divizia Medicală SRL, 122.500 lei pentru 49 angajaţi ai laboratorului SC Dorna Medical SRL, precum şi 262.500 lei pentru 105 angajaţi ai celor trei furnizori privaţi de dializă, Avitum Suceava, Fresenius Nephrocare Suceava şi Nefromed BM Rădăuţi.

Casă Naţională de Asigurări de Sănătate asigură fondurile necesare plăţii stimulentului de risc pentru personalul angajat în unităţi sanitare aflate în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate, respectiv spitale, centre de dializă, în unităţi sanitare de urgenţă prespitaliceşti şi transport sanitar şi în laboratoare.

Lista personalului care beneficiază de stimulent de risc s-a stabilit prin decizie a conducătorului unităţii sanitare angajatoare, care este responsabil pentru desemnarea personalului implicat în aceste activităţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.