Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Albă - Numele președintelui SUA este Joseph Robinett Biden Jr. S-ar putea ca Rusia să fi impus sancțiuni tatălui său, odihnească-se în pace!

PBS
Jen Psaki

Jen Psaki, purtătorul de cuvânt al Casei Albe a ironizat sancțiunile impuse de Rusia președintelui Biden, spunând că s-ar putea să se fi strecurat o greșeală. ”Numele președintelui SUA este Joseph Robinett Biden Jr. Așa că s-ar putea ca Rusia să fi impus sancțiuni tatălui său, lăsați-l să se odihnească în pace! Niciunul dintre noi nu planificăm în perioada următoare să facem turism în Rusia. Niciunul dintre noi nu are conturi bancare pe care să nu le putem accesa.”

Vezi și: Cele 3 scenarii de încheierii războiului din Ucraina/ Un al 4-a prevestește prăpădul (Analiză)

Reamintim că pe 15 martie, Rusia a impus sancțiuni mai multor oficiali americani ca răspuns la sancțiunile occidentale impuse Rusiei.

Pe lângă Joe Biden și Hillary Clinton, pe listă figurează secretarul de stat Antony Blinken, șeful Pentagonului Lloyd Austin, șefii de stat major Mark Millie, consilierul pentru securitate națională Jake Sullivan, directorul CIA William Burns, secretarul de presă Dzemsky White și fiul președintelui, Hunter Biden.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.