Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Regală e implicată într-un nou scandal de răsunet: De ce se plâng urmașii regelui

Casa Regala

Conflict intre directorul Teatrului de Revista Alexandru Arsinel si Casa Regala. Deranjati de zgomotul venit de la Teatrul de vara Herastrau, aflat in vecinatatea Palatului Elisabeta, reprezentantii familiei regale ar fi facut sesizari la politie.

Acum Arsinel, cel care administreaza gradina de spectacole, vrea sa ridice un gard antifonic. Doar ca, surpriza, mai multi consilieri ai Primariei Capitalei vor sa scoata teatrul de vara de sub administrarea sa. Primaria a inceput sa faca verificari la Teatrul de Vara Herastrau dupa ce in ultimii ani cei de la Casa Regala au facut zeci de sesizari deranjati de zgomotul de la spectacole. Arsinel sustine ca vecinii au confundat manelele cu o celebra trupa de muzica balkanica si ca acestia au facut tot posibilul sa-i incurce.

Vezi şi: Dezvăluiri incendiare despre poliţistul Godină: Sedus şi abandonat pe aeroport

Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista: "Ne-au inchis intrarea, accesul la gradina care trecea pe langa curtea Casei Regale si au blocat-o intr-o noapte. Au scos dalele si au plantat pomi fructiferi. Cu acordul lor." Ca sa incheie conflictul, Arsinel a cerut suplimentarea bugetului Teatrului de Revista pentru a ridica un perete antifonic. Doar ca mai multi consilieri vor sa incheie problema si in alt sens.

Citeşte şi: ÎCCJ a decis: Laszlo Tokes rămâne fără "Steaua României"

Gabriel Fatu, presedintele comisiei de cultura din cadrul PMB: "Sa fie luata de la Teatrul Constantin Tanase si sa fie data unei alte institutii subordonate Consiliului General." Alexandru Arsinel, directorul Teatrului de Revista: "Daca vor forta acest lucru, cred ca o sa-mi dau demisia dupa 50 de ani din Teatrul Tanase.Este decizia domnului Arsinel. Mie imi place ce se intampla acolo si ce face dansul, numai ca e prea putin. Vara trecuta nu au fost foarte multe spectacole.", conform ProTV.

Vezi şi: Kovesi, făcută praf de Mircea Badea: ”Pluton de execuție!” Nici Livia Stanciu nu scapă

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.