Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Regală, zguduită din temelii - Fostul rege al Belgiei a recunoscut oficial o fiică ilegitimă! Artista va avea dreptul la o parte din moștenire

IBTimes UK
Albert al II-lea al Belgiei

Fostul rege Albert al II-lea al Belgiei a recunoscut oficial că este tatăl biologic al lui Delphine Boel, o artistă în vârstă de 51 de ani, punând astfel capăt mai multor ani de speculații în acest sens, potrivit The Telegraph.

Fostul monarh în vârstă de 85 de ani a recunoscut că este tatăl biologic al lui Boel, după ce au fost devenit publice rezultatele testelor ADN pe care le-a făcut în decembrie 2019.

Fostul rege, care a abdicat în 2013, a transmis într-un comunicat că a dorit "să pună capăt acestei proceduri dureroase, cu onoare și demnitate".

După plângerea lui Coarnă, la ordinul lui Vela, un greu este ANCHETAT! Probele ajunse pe masa DGA

În 2013, Boel a susținut public pentru prima dată faptul că Albert al II-lea este tatăl său. După ce a abdicat în favoarea fiului său, actualul rege Philippe nu a mai beneficiat de imunitate legală, iar Boel a reluat procedurile pentru a demonstra că acesta este tatăl ei.

Mama artistei este baroneasa Sybille de Selys Longchamps, o aristocrată belgiană căsătorită cu un industriaș bogat. Când Boel avea nouă ani, ea și mama sa s-au mutat în Marea Britanie. Boël a studiat în Marea Britanie și Elveția, apoi a făcut Facultatea de design și arte la Londra.

În același comunicat transmis presei, fostul monarh a mai spus că procedura de stabilire a paternității nu a respectat "viețile private" ale persoanelor implicate. Acesta a adăugat că există "argumente legale" pentru care faptul de a fi tată biologic nu înseamnă că el este "tată legal".

În prezent, Boel, în calitate de fiică a lui Albert al II-lea, are dreptul să preia legal titlul de prințesă regală și să primească o parte din moștenire la moartea fostului monarh.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.