Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Castane 2018: Goran Bregovic și orchestra au adus ritmuri balcanice cu influențe rock la cel mai mare festival din Nord-Vestul României

Primaria Baia Mare
Goran Bregovici

Ediție incendiară a evenimentului „Castane 2018”. Cel mai așteptat artist, compozitorul balcanic Goran Bregovic a făcut un show de excepție în ultima seară pe scena „Castanelor”. Atmosfera a fost completată și de DJ-ul internațional Mahmut Orhan care a electrizat publicul prezent la scenă și după miezul nopții.

„Castane 2018” a fost polul distracției din România la sfârșitul săptămânii trecute, Goran Bregovic fiind ingredientul perfect pentru acest eveniment. Sârbul a oferit un spectacol memorabil, în ritmurile balcanice care l-au consacrat în stilul său unic, lăsând pentru finalul concertului piesele de rezistență : Bella Ciao și Kalashnikov.

„Sufletul acestui festival sunt de fiecare dată băimărenii, care au fost o gazdă bună pentru toți cei care au venit la Baia Mare. Am gândit această sărbătoare pe două săptămâni tocmai pentru a așeza fiecare activitate la locul potrivit. Și mai mult decât atât, fiecare eveniment, fiecare astfel de mic proiect din cadrul Sărbătorii Castanelor să fie pus în valoare pentru că avem meșteri populari, avem tineri, avem artiști plastici, avem muzică pentru toate vârstele. I-am avut alături de noi pe toți artiștii moderni ai României, dar și pe Goran Bregovic și Mahmut Orhan. Eu cred că în acest fel putem să schimbăm puțin și logica unui astfel de eveniment care la un moment dat se blazase pentru că era un eveniment dedicat exclusiv comunității băimărene și, în realitate, acest eveniment este unul prin care Baia Mare să se promoveze. Și noi ne dorim de fiecare dată să arătăm ce avem mai frumos și în Baia Mare și Maramureș, să-i invităm alături de noi pe artiștii renumiți din țară și străinătate și astfel sperăm să îi atragem pe românii care vor să se simtă bine alături de noi”, a spus Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.