Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câștigătorul loteriei Mega Millions de 1,35 miliarde de dolari o dă în judecată pe mama copilului său pentru că le-a spus părinților ei despre câștig

cincinnati.com

Câștigătorul celui de-al doilea cel mai mare premiu din istoria loteriei Mega Millions a dat-o în judecată pe mama fiicei sale pentru că le-a spus părinților săi despre câștig, deși a semnat un acord de confidențialitate.

Bărbatul neidentificat, care a ales să-și păstreze anonimatul, din motive evidente, susține că mama fiicei sale a fost una dintre puținele persoane care au știut despre câștigul său la loto din ianuarie 2023.

Aceasta a fost rugată să semneze un acord de confidențialitate care o împiedica să spună nimănui nimic pentru o perioadă de aproape un deceniu, așa cum a considerat câștigătorul loteriei "cele mai bune utilizări ale premiului care i-a schimbat viața", dar ea a încălcat acest acord cu caracter obligatoriu din punct de vedere juridic, spunându-le, se pare, părinților și surorii sale.

Acum, bărbatul vrea ca ea să plătească despăgubiri de "nu mai puțin de 100.000 de dolari pentru fiecare dezvăluire neautorizată".

"Ca urmare a dezvăluirilor neautorizate ale pârâtei, John Doe a suferit un prejudiciu ireparabil și există un pericol imediat și iminent ca John Doe să continue să sufere un prejudiciu ireparabil pentru care nu există o cale de atac adecvată în justiție", se susține în proces.

Ce spunea întelegerea

Femeia, numită Sara Smith în proces, ar fi fost de acord să semneze un acord de confidențialitate care prevede că trebuie să păstreze secretul asupra jackpotului până la 1 iunie 2032, când fiica lor va deveni majoră.

În cazul în care ar fi dezvăluit accidental, i s-a cerut să anunțe câștigătorul în termen de 24 de ore. Cu toate acestea, avocații câștigătorului susțin că ea nu a făcut acest lucru după ce le-a spus părinților bărbatului despre câștigul său istoric în timpul unei convorbiri telefonice. Acest lucru a făcut ca mai multe persoane să afle despre câștig, inclusiv sora acestuia.

Reclamantul îi cere acum lui Smith să îi plătească cel puțin 100.000 de dolari drept despăgubiri, precum și să acopere costurile litigiului și să îi dezvăluie cui altcuiva i-a spus despre câștigul său la loterie.

În ianuarie, John Doe a câștigat un premiu istoric de 1,35 miliarde de dolari, al patrulea cel mai mare premiu la loterie din istoria SUA, și, deși a optat pentru o sumă forfetară de 723.564.144 de dolari, aceasta i-a rămas cu puțin sub 400 de milioane de dolari după impozitare, scrie odditycentral.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.