Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât a costat, de fapt, rochia purtată de Meghan Markle la nunta regală

www.cnn.com
Meghan markle

Rochia de mireasă purtată de Megan Markle a costat 200.000 de lire sterline, iar materialul din care a fost confecționată, 78.000 de lire sterline, au scris jurnaliștii de la Daily Mail. Obiectivul a fost atins, pentru că protocolul Casei Regale arăta că rochia lui Meghan nu trebuie să fie mai scumpă decât cea purtată de Kate Midleton, rochie care a costat 400.000 de lei sterline.

Citește și: ALERTĂ în Capitală: un copil a murit și părinții au orbit, după ce au mâncat shaorma

Este vorba despre o creație Givency, făcută de un designer femeie, de altfel prima femeie care conduce această casă de modă din Franța.

Voalul a fost prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost împrumutată lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace.

Nu este un voal obişnuit. Meghan "a dorit ca cele 53 de ţări ale Commonwealth să fie alături de ea în timpul ceremoniei" şi astfel Waight Keller a creat un voal împobobit cu elemente din flora fiecărei ţări care aparţin de Regatul Unit. Fiecare floare este unică şi cusută de mână pe trena lungă de cinci metri. Designerii au lucrat sute de ore, spălându-se pe mâini la fiecare jumătate de oră pentru a păstra ţesătura curată.

Stilistul vedetelor Serge Normant a fost ales pentru coafura ducesei de Sussex. Machiajul a fost realizat de makeup artistul Daniel Martin care a lucrat pentru casa Dior.

Potrivit Kensington Palace, verigheta lui Meghan Markle a fost modelată după o piesă din aur galez, cadou de la majestatea sa, regina Elisabeta a II-a. Inelul prinţului Harry va fi din platină cu o textură finisată.

După ceremonia de la capela St. George cei doi miri proaspăt căsătoriţi au oferit mulţimii sărutul mult-aşteptat pe scările bisericii, după care au salutat mulţimea dintr-o caleaşcă Ascot Landau.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.