Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât costă un apartament în București

criza imobiliara
Preţurile cerute de proprietarii de apartamente din Bucureşti s-au stabilizat în ianuarie, faţă de decembrie, pentru prima dată în ultimii trei ani, însă comparativ cu prima lună a anului precedent se află în scădere, potrivit unui studiu al firmei de consultanţă imobiliară HomeFinders, cercetare realizată pe baza a 2.477 de oferte scoase la revânzare în ianuarie, scrie Gândul.

Preţurile medii solicitate s-au menţinut exact la acelaşi nivel din decembrie 2015, de 70.000 de euro pentru apartamentele din centru, semicentru şi nord şi de 52.000 de euro pentru zonele de est, sud şi vest. Comparativ cu ianuarie 2015, aceste preţuri sunt cu 7,89%, respectiv 3,7% mai mici.

Pretul pentru apartamentele cu 3 camere din zonele semicentrale, centrale şi de nord ale Capitalei este de 79.000 de euro. În estul, vestul şi sudul Bucureştiului, valoarea medie solicitată este de 60.000 de euro.

În centru şi nord, un apartament cu două camere este cu 3,33% mai ieftin decât în decembrie 2015 şi costă, în medie, 58.000 de euro. În celelalte zone, scăderea preţului solicitat este mai mică, de 1,96%. Aici, un astfel de apartament are o valoare medie de 45.000 de euro.

În schimb, apartamentele cu patru camere s-au apreciat în ianuarie. În centru, semicentru şi nord, valoarea lor a crescut cu 5,26%, la 100.000 de euro. În zonele de est, sud şi vest, creşterea a fost de 4,65%, iar preţul mediu din ianuarie se ridica la 75.350 de euro.

Vezi si: EXCLUSIV - Vrei sa-ti schimbi primarul? MIT VERIFICAT: 76% se schimbă în turul doi

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.