Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Drulă șterge pe jos cu Ciolacu și Iohannis: E stabilitate doar pentru politrucii instalaţi în funcţii publice şi plătiţi cu zeci de mii de euro pe lună

Catalin Drula

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, îi acuză pe liderii PSD şi PNL că se joacă de-a "ţopăiala fiscală" şi subliniază că este necesară oprirea risipei, nu creşterea taxelor şi impozitelor.

"Iohannis, 13 iunie 2023: 'Românilor li s-a promis stabilitate şi au primit stabilitate'. Oare preşedintele României se uită la televizor zilele acestea? Să vadă ştirile despre guvernul său PSD-PNL care anunţă în fiecare zi noi creşteri de taxe şi impozite? Asta este stabilitatea promisă de Iohannis, pe care o livrează Ciolacu", scrie liderul USR, pe Facebook.

El menţionează că populaţia nu beneficiază de stabilitate, ci doar "politrucii instalaţi în funcţii publice", pensionarii speciali şi "firmele de casă" care câştigă contracte cu dedicaţie.

"E stabilitate doar pentru politrucii instalaţi în funcţii publice şi plătiţi cu zeci de mii de euro pe lună, e stabilitate pentru pensionarii speciali care încasează tot mii de euro pe lună, e stabilitate pentru firmele de casă care câştigă în continuare contracte cu dedicaţie de la PSD şi PNL Nu e stabilitate pentru români! Oamenii nu ştiu cum să îşi mai chibzuiască banii, în timp ce Ciolacu şi Ciucă se joacă de-a 'ţopăiala fiscală'. Soluţia corectă este oprirea risipei, nu taxarea oamenilor care muncesc şi plătesc taxe şi impozite", adaugă Cătălin Drulă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.