Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, ATAC la PNL și Klaus Iohannis: 'Îl demască drept agent străin de influență în România'

catalin ivan

Cătălin Ivan, candidatul ADN – Alternativa pentru Demnitate Națională – la Președinția României, a postat, pe facebook, un mesaj dur la adresa PNL și a lui Klaus Iohannis, după ce pe lista scurtă a nominalizărilor pentru comisarul european l-a regăsit pe Siegfried Mureșan.

"Nu numai că am fost primul care a spus care este planul real din spatele demiterii guvernului Dăncilă. Am fost singurul. Mai mult, am spus și la comanda cui a băgat Iohannis România în criza politică actuală. Am specificat, cu nume și prenume, care este pionul din spatele acestui mecanism construit împotriva intereselor țării noastre. Prezența lui Siegfried Mureșan pe lista scurtă a nominalizărilor PNL pentru Comisia Europeană îl demască pe Klaus Iohannis drept agent străin de influență în România, pasibil de condamnare pentru înaltă trădare.

Citește și: SONDAJ CURS - Klaus Iohannis defilează, Dăncilă se menține. Dan Barna gâfâie după ancheta Rise Project

Tot circul la care asistăm, toată criza politică din România, are legătură doar cu nevoia stăpânilor politici ai lui Iohannis de a-și pune o marionetă în funcția de comisar european pe probleme de transport și infrastructură militară. Pe modelul Cioloș la agricultură în interesul Franței.

Cei care vor vota Iohannis pe 10 noiembrie trebuie să înțeleagă că se vor face părtași, complici direcți, la colonizarea României, la transformarea ei într-o provincie guvernată după bunul plac al altora de afară.

Să nu ziceți că nu v-am spus. Am greșit doar crezând că Siegfried Mureșan va trebui să facă operație de schimbare de sex, știind că se dorește o femeie ca nominalizare din partea României. Sunt convins că ar fi făcut dacă i s-ar fi cerut de la Berlin", a declarat Cătălin Ivan.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.