Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan intră la rupere: 'Să faci o lege pentru Monica Macovei este cel puţin amuzant. Dragnea, un Viktor Orban în devenire'

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Liviu Dragnea a căzut într-un delir populist, este un Viktor Orban în devenire, declară la RFI eurodeputatul Cătălin Ivan, membru al grupului socialist din PE. El comentează afirmaţiile preşedintelui PSD la România TV privind nevoia de a avea o lege care să-i sancţioneze pe cei care defăimează ţara, cu trimitere la Monica Macovei şi alţi europarlamentari.

Radu Tudor, despre audierea explozivă a lui Coldea în comisia SRI: Folosește mai degrabă unor negocieri ascunse și nu cauzei aflării adevărului

În opinia lui Cătălin Ivan, „este o continuare a delirului populist în care a căzut Liviu Dragnea. Încearcă să păcălească românii cu tot felul de teme false. Poate că Liviu Dragnea ar trebui să discute cu colegii săi, fiind şi şeful Camerei Deputaţilor, despre o lege care să ajute la recuperarea averilor ilegale, provenite din bani furaţi în ultimii 20 şi ceva de ani în România. Poate că Liviu Dragnea ar trebui să fie mai degrabă preocupat de stoparea corupţiei din România. Să faci o lege pentru Monica Macovei este cel puţin amuzant, hilar, dacă nu de-a dreptul jenant”.

Eurodeputatul crede că „este doar un populism ieftin, în aceeaşi încercare de a crea falşi duşmani ai ţării, ca şi statul paralel, ca şi Soros, poate-poate se sperie românii şi văd în Liviu Dragnea un salvator providenţial şi-l vor vota în continuare (...). Liviu Dragnea este un Viktor Orban în devenire”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.