Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Munteanu: 'Torres, chiar dacă era la început de carieră, se ciocnea cu Simeone și cu Burgos ca și cum era deja veteran'

Digisport.ro
catalin munteanu

Fostul mijlocaş al lui Dinamo şi Atletico Madrid, Cătălin Munteanu, a vorbit despre fostul său coleg de la formaţia madrilenă, Fernando Torres, produs al academiei actualei câştigătoare a Europa League, scrie Mediafax.

Ajuns la 34 de ani, Fernando Torres era recunoscut de fanii spanioli pentru ”obiceiul” său de a dribla portarul în postură de unul contra unul. Cel poreclit ”El Nino” a marcat un gol important prin acelaşi procedeu, cel din semifinala Ligii Campionilor împotriva Barcelonei, pe vremea când acesta evolua la Chelsea. Cu golul său, formaţia londoneză şi-a asigurat prezenţa în finală, împotriva celor de la Bayern Munchen.

Cătălin Munteanu a remarcat calitatea jucătorului încă de pe vremea când acesta avea 19 ani şi se duela de la egal la egal cu actualul tehnician al lui Atletico, Diego Simeone: ”Atunci el era la început de carieră, era foarte tânăr. De atunci se vedea calitatea, răutatea, chiar dacă avea 18-19 ani se ciocnea cu Simeone şi cu Burgos ca şi cum era deja un veteran”, a spus Cătălin Munteanu la ProSport LIVE.

Citește și: Cătălin Munteanu, radiografie dură a echipei lui Niculescu: 'Din păcate, credeam sincer că mai rău de atât nu se poate'

În prezent, Fernando Torres evoluează la formaţia japoneză Segan Tosu. Un trofeu Europa League a cucerit acesta alături de Atletico, la ultimul său sezon în tricoul echipei madrilene. O Ligă a Campionilor şi un trofeu Europa League a cucerit Fernando Torres alături de Chelsea. Cu naţionala Spaniei, acesta şi-a trecut în palmares o Cupă Mondială şi două Campionate Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.