Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu face show: La MAI parcă ești pe Netflix. Parcă e linia frontului

catalin predoiu

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, a descris activitatea sa la conducerea MAI ca fiind ca într-un film de pe Netflix în care fiecare zi înseamnă un nou episod. El a explicat că ”poate să îţi placă ce faci, dar confortabil nu este”, scrie News.ro.

Întrebat, într-o emisiune difuzată duminică la Digi 24, unde este mai confortabil, la Ministerul Justiţiei sau la Ministerul de Interne, Cătălin Predoiu a precizat că la MAI a descoperit un nou orizont, complet diferit.

”Nu eşti nicăieri confortabil, dacă îţi iei în serios această meserie de ministru. Poate să îţi placă ce faci, dar confortabil nu este. Mi-a plăcut şi acolo, descopăr şi aici un orizont nou, e complet diferit”, a declarat Predoiu. Ministrul de Interne a comparat activitatea la la conducerea MAI cu un film de pe Netflix. ”Dacă vreţi, m-a întrebat cineva mai deunăzi care e diferenţa între una şi alta. Am spus că la Ministerul de Interne parcă aş fi la Netflix, într-un serial în care fiecare zi înseamnă un nou episod. Cam aşa e activitatea, ca pe linia frontului”, a precizat Cătălin Predoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.