Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu îi felicită pe poliţiştii care au depistat peste 5 milioane de comprimate cu droguri în Portul Constanţa

Guvernul Romaniei
Catalin Predoiu

Cătălin Predoiu îi felicită pe poliţiştii care au depistat peste 5 milioane de comprimate cu droguri în Portul Constanţa

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, i-a felicitat, luni, pe poliţiştii care au capturat, în Portul Constanţa, peste cinci milioane de comprimate conţinând substanţe interzise.

Predoiu participă la Conferinţa "Countering the flow of criminal cash", desfăşurată la Londra, care vizează lupta cu crima organizată, spălarea banilor şi traficul de droguri.

"Felicit poliţiştii care, zilele trecute, la Constanţa, au operat o importantă captură de droguri - peste cinci milioane de comprimate, conţinând substanţe interzise. Sunt operaţiuni în curs care vor continua pe aceeaşi linie. Altele noi vor fi iniţiate de Poliţia Română. Este o luptă care va dura ani de zile cu drogurile şi cu interlopii şi sunt convins că Poliţia Română o va duce până la capăt", a transmis ministrul de Interne.

Potrivit acestuia, ţara noastră se va angaja în platformele de cooperare împotriva criminalităţii organizate pentru a face mai eficient efortul poliţiştilor români.

"De asemenea, vreau să asigur că ne concentrăm atenţia pe toate dosarele ministerului, inclusiv în ceea ce priveşte extinderea spaţiului Schengen. Am avut, recent, o discuţie foarte bună cu domnul ministru Karner. Ne concentrăm pe organizarea aplicării prezentei decizii a Consiliului JAI, precum şi pe paşii care vor urma", a mai transmis Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.