Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu îl invită în PNL pe Ciprian Ciucu

catalin_predoiu_rfi_logic_bun_simt_premierul_victor_ponta_demisia

Cătălin Predoiu, noul candidat PNL la Primăria Capitalei, se declară în continuare deschis către societatea civilă, invitându-l pe Ciprian Ciucu să se alăture liberalilor.

„Vă chem alături de mine ca să ne schimbăm cu toții viața în bine. Le cer liberalilor să fie alături de mine, le cer liberalilor să fie învingători. Le cer liberalilor să-și aducă aminte de anul 2014, de greutățile pe care le-am întâmpinat. Le cer liberalilor din nou să învingem, cum am făcut-o în 2014. În același timp, rămân consecvent credințelor mele de a ne deschide societății civile. În acest sens, îl invit pe Ciprian Ciucu să vină alături de noi,” a declarat Cătălin Predoiu într-o conferință de presă.

Acesta a declarat că în urma consultărilor cu liderii partidului a decis să-și asume candidatura pentru Primăria Capitalei.

„Sunt onorat să vă anunț astăzi că după ce ne-am consultat în cadrul organizației PNL București, m-am decis să-mi asum candidatura la Primăria Municipiului București. Îmi asum această responsabilitate, angajându-mă în același timp în fața tuturor bucureștenilor că voi concura cu toată energia și compentența mea, pentru victoria PNL. Bucureștiul este o capitală europeană și va rămâne o capitală europeană pentru că România este o țară europeană și va rămâne o țară europeană. Bucureștiul are nevoie de o administrație europeană, de o administrație cinstită. (...) Bucureștenii au nevoie de infrastructură în egală măsură în care au nevoie de scoși și grădinițe mai multe. Bucureștiul este un oraș în care cultura este la ea acasa. (...) Cu toții avem nevoie de siguranță, de respect. Astăzi, Bucureștiul este sufocat din cauza celor care au condus administrarea orașului până în această zi,” a declarat Cătălin Predoiu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.