Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Rădulescu, despre dosarul șefului campaniei PSD: Mircea, fii puternic. Iohannis și-a pus armata să facă mizerii

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Cătălin Rădulescu

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, chestor al Camerei Deputaților, a declarat marți, pentru ȘTIRIPESURSE.RO, despre urmărirea penală a șefului campaniei PSD la europarlamentare, Mircea Drăghici, că are încredere în nevinovăția acestuia și că acțiunea procurorilor reprezintă o „mizerie” stalinistă la care se aștepta.

„Există prezumția de nevinovăție și nu un procuror stabilește dacă ești vinovat, ci o instanță. Am încredere că Mircea este nevinovat. Chestiile astea înainte de campanie sunt cunoscute, el este șeful de campanie al PSD, era normal ca acum dl Iohannis să-și pună toată armata să facă mizerii înainte de alegeri. Vedeți că ăsta e stilul dânsului, nu are alte pârghii decât folosirea acestor mizerii cu anchete, cu procurori”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Întrebat dacă el consideră că dosarul este o comandă politică, acesta a răspuns:

„Exact acum când e șeful campaniei îl cheamă DNA? Deci e stilul clasic stalinist pe care l-am văzut în acești ani, așa s-a întâmplat și cu Olguța în campanie și cu mulți alții, să se atace persoanele care conduc o campanie la un anumit moment, așa s-a întâmplat și cu dl Dragnea, crezând că prin asta or să ne înlăture pe noi de la rezultatul pe care îl vom obține. Sunt niște mizerii și cred că Mircea își va dovedi nevinovăția în instanță. A mai fost târât prin procese patru ani de zile și și-a mai dovedit nevinovăția. Ne așteptam la astfel de mizerii, Mircea trebuie să fie puternic și să-și arate nevinovăția”.

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA pentru că şi-ar fi însuşit 380.000 de euro din subvenţiile acordate pentru PSD, pe care i-a folosit pentru plata unui imobil, se arată într-un comunicat de presă al DNA.

Citește și: Șerban Nicolae i-a arătat lui Klaus Iohannis că nu are obraz, după discursul anti-PSD din Parlament .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.