Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Striblea spune de ce a plecat din B1: Mărturisiri complete

catalin striblea

Cătălin Striblea face dezvăluiri complete. Jurnalistul dezvăluie pe propriul blog motivele pentru care a plecat din B1TV.

"Am 22 de ani de presă, dintre care 16 ani de radio. Am lucrat în Radioul public, la BBC, la Unison, în orașul meu natal, și la Realitatea FM. Cel din urmă a fost și va rămâne cel mai drag proiect profesional al meu. L-am făcut de la zero, m-am simțit teribil de bine și am regretat imens că am plecat. Am făcut o greșeală. De câțiva ani încerc să refac acest proiect împreună cu Teodor Tiță. Am ascultat zeci de formate, am gândit multe formule de emisiuni, am auzit radioul acesta în minte de sute de ori. Știm cum sună și vrem să aducem radioul acolo unde îi este locul, la comunicarea între persoane", spune jurnalistul.

Citeşte şi: Prima întâlnire a ambasadoului SUA cu noul guvern: Ce ne promit americanii / UPDATE

Dezvăluirile lui Striblea nu se opresc aici. "Am stat de vorbă cu multe persoane, am ascultat multe propuneri, dar cei care sunt pregătiți cel mai bine de acest proiect sunt cei de la Adevărul. Au infrastructura necesară, dar și înțelegerea mecanismelor. Sper să câștigăm concursul și să mergem mai departe. Dacă nu, nu am planuri de viitor. Nu am negociat altceva cu Adevărul. Doar proiectul radio. Nu merg la altă televiziune, vreau o pauză de tv. Cu Sorin Oancea și B1 m-am despărțit în cele mai bune condiții. Ne-am strâns mâna, ne-am urat succes și vedem dacă o să mai colaborăm în viitor. Îi mulțumesc că mi-a dat încredere într-un moment dificil și că a avut răbdare, mai ales când am început să obosesc. Le mulțumesc colegilor din redacția B1 pentru a căror muncă uriașă am toată admirația", a dezvăluit jurnalistul.

Citeşte şi: Cătălin Striblea pleacă de la B1 TV: Unde va merge jurnalistul

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.