Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Tolontan a fost filat în noaptea dezvăluirilor despre ISU: 'Erau doi, o femeie şi un bărbat'

Jurnalistul Cătălin Tolontan a făcut dezvăluiri incredibile. A fost subiectul unui filaj noaptea trecută, când Gazeta Sporturilor publica faxul ce demonstra ca Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta stia de Clubul Colectiv.

"Stiam de existența unui fax trimis de emagic către ISU prin care instituția era înștiințată că la Clubul Colectiv se va organiza un eveniment în septembrie. Am cerut o poziție oficială de la IGSU legată de acest fax. Am fost și la sediul lor, dar nu ne-au primit.

Citeşte şi: O vedetă TV şochează o lume întreagă: 'Nu mai bombardaţi Statul Islamic'

Seara, în jurul orei 22.00, am început să primim de la ISU tot ce solicitasem în ultima săptămână. La ora 23.45 am primit confirmarea că ISU a primit acel fax care demonstra că știau de Clubul Colectiv și ne-am apucat de ediția specială.", a spus Tolontan pentru paginademedia.

Dezvăluirile jurnalistului nu se opresc aici. "Am ajuns acasă după ce am terminat ediția, la ora trei noaptea. M-a oprit un vecin: tocmai am vrut să fotografiez doi oameni ca supravegheau locuința, mi-a zis. Erau doi, o femeie și un bărbat. Vecinul meu s-a dus în casă să ia telefonul și s-a întors să îi fotografieze. Când l-au observat, s-au urcat într-o mașină - un Renault albastru și au plecat. Exact la fel s-a întâmplat cand anchetam Gala Bute. Tot o femeie și un bărbat au filat casa mai multe zile la rând. Mi-au spus vecinii. Am și scris atunci că am fost urmariti de o structura a statului roman. Un om din sistem ne-a spus ca s-a lucrat un dosar, ca eu și Mirela Neag am fost filati si ca, atunci cand au vazut ca nu este nimic s-a renuntat, după cateva luni.", a mai spus Tolontan.

Citeşte şi: Avertismentul din Europa pentru România: Se cere clarificarea implicării SRI în justiție

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.