Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălina Ponor, după ce a aflat că va fi inclusă în Gymnastics Hall of Fame: Un alt vis care a devenit realitate

www.lead.ro
Cătălina Ponor

Tripla campioană olimpică şi participantă la trei ediţii de Jocuri Olimpice, Cătălina Ponor va fi inclusă în Gymnastics Hall of Fame, informează News.ro.

Pe 4 iunie 2022, Cătălina va participa la Oklahoma la ceremonia prilejuită de introducerea ei în galeria marilor sportivi care au marcat istoria gimnasticii.

Cătălina Ponoru este al 12-lea reprezentant al gimnasticii româneşti inclus în International Gymnastics Hall of Fame, înaintea sa fiind primiţi în galeria legendelor gimnasticii: Nadia Comăneci (1993), Bela Karolyi (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001), Daniela Silivaş (2002), Simona Amânar (2007), Octavian Bellu (2009), Lavinia Miloşovici (2011), Gina Gogean (2013), Aurelia Dobre (2016) şi Andreea Răducan (2018).

"O onoare pentru mine! Un alt vis, care a devenit realitate!!", a scris Ponor pe Facebook.

În 2004, la Atena, câştigat 3 medalii de aur la Jocurile Olimpice (cu echipa, la bârnă şi la sol) performanţă care a mai fost reuşită doar de Daniela Silivaşîn 1988, iar în 2016, la JO de la Rio de Janeiro a fost port-drapelul delegaţiei României la ceremonia de deschidere. În palmaresul său se regăsesc 18 medalii la Jocurile Olimpice, Campionatele Mondiale şi Campionatele Europene.

La această ceremonie au mai fost nominalizaţi Tatiana Guţu (Ucraina), Fabian Hambuechen (Germania) şi Chellsie Memmel (SUA).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.