Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălina Ponor se va căsători cu regizorul Bogdan Jianu. Fosta campioană olimpică la gimnastică a făcut anunțul pe Instagram

www.lead.ro
Cătălina Ponor

Cătălina Ponor, multipla campioană la gimnastică, a anunţat că se va căsători cu regizorul Bogdan Jianu, care i-a oferit inelul de logodnă.

”Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!”, a scris Cătălina Ponor într-un mesaj postat pe Instagram, alături de fotografia cu inelul de logodnă primit, potrivit news.ro.

Citește și: EXCLUSIV Cum a răbufnit Marcel Vela: ‘Îmi pare rău că trebuie s-o spun’. După scandalul iscat de priveghiul lui Emi Pian, Iulian Surugiu rupe tăcerea! .,

Cătălina Ponor (32 de ani) şi Bogdan Jianu (50) sunt într-o relaţie din 2018 şi au vorbit pentru prima dată despre ea la începutul acestui an, când viitorul soţ al multiplei campioane a spus că se cunosc din 2006.

Triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, precum şi cu alte numeroase medalii în palmares, la Campionatul Mondial şi cel European, Cătălina Ponor s-a retras din activitate în 2017, anunţul fiind făcut în timpul Campionatului Mondial.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.