Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CATASTROFĂ în China: Zeci de oameni au ARS DE VII într-un grav accident rutier / VIDEO 18+

Un teribil carambol produs pe o autostradă din estul Chinei s-a soldat miercuri cu moartea a 18 persoane, au indicat autorităţile, în timp ce imaginile de la locul dramei arătau maşini calcinate sau transformate în epave, relatează AFP.

Catastrofa s-a produs în oraşul Fuyang, din provincia Anhui, şi au fost implicate cel puţin 30 de vehicule. Şoselele din China sunt cunoscute pentru gradul lor de periculozitate, scrie agerpres.ro.

Citește și: Premierul le-a tăiat ”leafa”: Cine va primi mai puțin odată cu rectificarea bugetară și cui a hotărât Mihai Tudose să dea mai mulți bani

Înregistrările video difuzate de media arată maşini berline prinse sub camioane şi urme de sânge pe portierele vehiculelor, în timp ce se auzeau persoane care plângeau.

Potrivit poliţiei, în accident au fost rănite de asemenea 21 de persoane, dintre care 11 grav. Carambolul s-a produs din cauza vizibilităţii reduse în condiţii de ceaţă densă, a precizat sursa.

Citește și: Detalii mai puțin știute despre procurorul care l-a „EXECUTAT” pe Dragnea! Colaborarea care va naște sute de controverse

Poluarea aerului ar fi avut şi ea un rol. Cu puţin timp înainte de producerea accidentului, executivul local din Fuyang emisese o alertă de ''smog''.

Accidentele rutiere soldate cu victime continuă să fie o problemă gravă în China, unde regulile de circulaţie sunt constant nesocotite. Aproximativ 63.000 de persoane şi-au pierdut viaţa pe şoselele din China în 2016, potrivit Biroului Naţional de Statistică.

Citește și: Decizie finală în procesul dintre Loredana Groza și Gabi Luncă: Cine a avut câștig de cauză .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.