Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câți ofițeri SPP are premierul României

Un grup de ofiteri ai Serviciului de Protectie si Paza (SPP), participa la exercitiu de pregatire pentru asigurarea secutatii summit-ului NATO, pe o pista de pe Aeroportul Baneasa, in Bucuresti

Dacian Cioloș a povestit în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, câți oameni îi asigurau paza avea pe vremea când era premier al României. În palatul Victoria și atunci când ieșea din Guvern.

Vezi: VIDEO Benjamin Netanyahu, VACCINAT de un român: Este primul om imunizat din Israel

“În Palatul Victoria, nu știu exact. Era un dispozitiv cu vreo 4 sau 5. Inclusiv paza de la intrare, din Palatul Victoria, ține de SPP. Practic, toată paza clădirii ține de SPP, pentru că e sediul Guvernului. Nu vreau să intru foarte mult în discuții, pentru că e responsabilitatea celor de la SPP, e un serviciu de protecție. Am avut o discuție atunci cu directorul Serviciului, pentru că inițial am vrut să renunț complet. Am înțeles că să nu am deloc SPP nu poate să funcționeze și atunci am vrut o echipă mai restrânsă și fără antemergător. A fost o situație, când m-am dus la aeroport o dată și am plecat mai cu întârziere și încă o dată sau de două ori când m-am dus la Cotroceni la un eveniment… În rest, a fost condiția mea să nu am antemergător și să am o echipă mai restrânsă. Practic, era șoferul, ofițerul SPP care era în mașină și mai era, de obicei, o mașină în spate. De multe ori, nu o vedeam pentru că ceream să nu mai fie o altă mașină, dar mi-am dat seama mai târziu că asta credeam doar eu. Ei aveau responsabilitatea respectivă, își luam măsurile pe care trebuie să le ia ca să protejeze. Am avut 3 ofițeri SPP care făceau cu rândul” - a spus Dacian Cioloș la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.