Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Căutările turistului care ar fi dispărut în mare, în staţiunea Mamaia, au fost sistate

cuget liber
marea neagra

Căutările turistului care ar fi dispărut în mare, în staţiunea Mamaia, au fost sistate marţi seară din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, potrivit Agerpres.

"Din cauza condiţiilor meteo s-au sistat căutările persoanei în larg din Mamaia Nord, plaja Latino", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea".

Un turist a fost căutată marţi seară în largul Mării Negre, în staţiunea Mamaia, cu două ambarcaţiuni şi un elicopter, după ce printr-un apel la 112 au fost alertate autorităţile, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea".

Citește și: Amenințări dure! Se cere dizolvarea PNL-ului

"Cu puţin timp în urmă, prin sistemul unic al apelurilor de urgenţă s-a primit un apel prin care se sesizează că o persoană se află în larg, în Marea Neagră, în zona Mamaia Nord. La faţa locului s-au alocat un echipaj SMURD B, scafandri şi o ambarcaţiune ARSVOM. Până în momentul de faţă nu avem alte informaţii sau sesizare de la vreo rudă/prieten/aparţinător care să anunţe dispariţia vreunei persoane în mare", transmisese ISU.

Conform sursei citate, efectivele au fost suplimentate la respectivul caz cu o ambarcaţiune RHIB a ISU, dar şi cu elicopterul SMURD pentru survol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.