Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz de coronavirus la Curtea de Apel Bucureşti - Spaţii dezinfectate în regim de urgenţă

romaniatv.net
CAB - Curtea de Apel Bucuresti

O angajată a Curţii de Apel Bucureşti a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, au dezvăluit surse din sistemul juridicar, pentru STIRIPESURSE.RO. Informaţia a fost confirmată de preşedintele instanţei, care a precizat că s-au luat toate măsurile pentru ca activitatea să se desfăşoare fără pericol în continuare.

O angajată a compartimentului Contabilitate de la Curtea de Apel Bucureşti a început zilele trecute să aibă simptomele unei răceli, motiv pentru care a fost testată pentru infecţia cu COVID-19. Testul a sosit pozitiv joi seară, iar conducerea instituţiei a fost anunţat vineri dimineaţă.

Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, există mulţi angajaţi, magistraţi şi grefieri care se tem de formarea unui adevărat focar de COVID-19 şi ameninţă că nu se mai prezintă la serviciu. În schimb, preşedintele Curţii de Apel Bucureşti, judecătoarea Luminiţa Criştiu, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că în cursul zilei de vineri s-au dezinfectat prin nebulizare toate încăperile şi suprafeţele din instituţie.

Preşedintele Curţii de Apel Bucureşti a precizat că, deocamdată, este vorba despre o suspiciune, având în vedere că doar un test a ieşit pozitiv, iar pentru confirmarea oficială este nevoie să se efectueze cel puţin încă un test. De asemenea, judecătoarea Criştiu a declarat a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, iar cele trei, patru persoane care au intrat în contact cu femeia testată pozitiv au intrat în izolare la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.