Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz INCREDIBIL în televiziune: Și-a dat DEMISIA din funcția de prezentator din cauza...PREȘEDINTELUI

nateleung.com
demisie

Caz nemaiîntâlnit în televiziune! Se întâmplă în SUA, care dovedește că nu degeaba este supranumită ”țara tuturor posibilităților”. Un prezentator celebru, Arnold Schwarzenegger, a anunțat că părăsește reality show-ul "The New Celebrity Apprentice", la care a preluat rolul de gazdă în locul lui Donald Trump, informează sâmbătă AFP și DPA. Actorul de origine austriacă a spus că renunță deoarece Trump este încă legat de spectacol și a dat vina pe șeful statului pentru scăderea ratingului emisiunii, potrivit CNN.

Devenit președinte al Statelor Unite, Donald Trump nu a încetat să-l critice pe succesorul său și emisiunea pentru audiențele scăzute, scrie agerpres.ro.

Citește și: A inceput caderea lui Dragnea. Va reusi sa pastreze puterea in PSD?

Actorul și fostul guvernator de California, în vârstă de 69 de ani, faimos pentru expresia ''I'll be back" (Mă voi întoarce), rostită în filmul "Terminator", a declarat inițial pentru revista Empire că nu plănuiește să revină în emisiune nici în cazul în care creatorul acesteia, Mark Burnett, i-o va cere.

"Am iubit fiecare secundă din munca mea cu NBC și Mark Burnett. Toată lumea, de la celebrități la echipa de emisie până la departamentul de marketing, merită nota maximă și aș mai lucra cu ei, cu siguranță, într-un program care nu are această moștenire", a explicat Schwarzenegger într-un comunicat publicat vineri de mass-media din Statele Unite.

Citește și: STUDIU Românii vor ca Uniunea Europeană să le rezolve problemele din sistemul de sănătate

"Cu Trump implicat în spectacol, oamenii nu doresc să participe, fie ca spectatori, fie ca sponsori sau un alt mod pentru a sprijini emisiunea", a explicat Schwarzenegger pentru Empire imperiu anterior în cursul zilei. "Este un moment marcat de clivaj acum și emisiunea se află prinsă în toate aceste diviziuni".

Actorul spune că întotdeauna a primi aprecieri pozitive cu privire la performanțele sale. Dar, potrivit lui, oamenii nu mai pot viziona spectacolul atunci când văd că apare pe generic numele lui Donald Trump ca producător executiv.

Citește și: SCHIMBĂRI la WhatsApp: Noua funcție introdusă pentru utilizatori

"Când oamenii au aflat că Trump este încă implicat în calitate de producător executiv și încă primește bani din emisiune, jumătate dintre ei au început să o boicoteze'', a explicat actorul.

NBC, rețeaua de televiziune din SUA care difuzează emisiunea, nu a comentat decizia lui Schwarzenegger. Nu este clar dacăspectacolul va fi reînnoit cu un alt prezentator, scrie DPA.

Citește și: A fost îngropat de viu pentru trei zile și transmite live din mormânt

Donald Trump, gazda emisiunii din 2008 până în 2014 (14 serii filmate), și Schwarzenegger s-au înfruntat pe Twitter când cifrele de audiență au scăzut.

"Au angajat un star de cinema, Arnold Schwarzenegger, să mă înlocuiască. Și am văzut ce s-a întâmplat, o scădere vertiginoasă a audiențelor, un dezastru total", a comentat Trump la 2 februarie.

Citește și: Adolf Hitler, fotografii inedite/ FOTO

"Vreau să mă rog pentru Arnold și pentru audiențele sale, OK?", a adăugat el, provocând râsete în timpul unui mic dejun național de rugăciune, care a reunit reprezentanți aleși din ambele tabere politice și la care participa și Burnett.

"Donald, am o idee: de ce nu înlocuim rolurile?", a reacționat actorul într-un scurt video. "Oamenii vor putea să doarmă din nou liniștiți".

Citește și: Jane Fonda a fost VIOLATĂ și ABUZATĂ SEXUAL

Ratingul a scăzut sub 4 milioane de telespectatori în luna ianuarie, față de 6,5 milioane de euro la primul episod al ultimului sezon al lui Donald Trump, acum doi ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.