Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz incredibil: O microhidrocentrală a fost scoasă la vânzare pe OLX! Care este prețul

techmag.co.ke
olx

Microhidrocentrala de la Cociu a fost scoasă la vânzare pe OLX, la jumătate de preț, după ce a fost distrusă de inundații.

După ce microhidrocentrala de la Cociu a fost distrusă de inundații în luna februarie, fără ca nici măcar să apuce să fie pusă în funcțiune, acum aceasta este scoasă la vânzare pe OLX, la jumătate de preț.

Vezi şi: Prognoza METEO: Cum va fi vremea în ultimul weekend de vară

Vezi şi: Liviu Dragnea i-a convocat pe Mihai Tudose şi miniştrii PSD, în weekend. Deciziile MAJORE se vor lua în Deltă / surse

În doar 5 minute, o investiție de milioane bune de euro s-a făcut praf. S-a întâmplat în luna februarie a acestui an, în localitatea Cociu, comuna Șintereag, județul Bistrița, atunci când microhidrocentrala, care era în teste, a fost grav avariată de bucăți de gheață amestecate cu apă, care au inundat întreg perimetrul, după ce Someșul Mare s-a umflat.

Autoritățile locale spuneau atunci că microhidrocentrala aparține unui italian, care a investit în Cociu nu mai puțin de 7 milioane de euro, notează Bistrițeanul, însă acum, după ce furia naturii a distrus investiția, microhidrocentrala este scoasă la vânzare pe… OLX.

Investitorul cere, conform sursei citate, 4,2 milioane de euro. Aceasta este vândută cu tot cu licențe, acreditări, autorizații de mediu și de la Apele Române.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.