Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz MISTERIOS la Arad - Un contabil s-a făcut nevăzut după un control al Curții de Conturi

Curtea de Conturi

Contabilul Primăriei Șistarovăț, din județul Arad, care este de negăsit din dimineața zilei de 11 septembrie, după ce a plecat de la sediul instituției cu câteva minute să înceapă un control al Curții de Conturi, a fost dat în urmărire internațională, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Arad, contabilul Primăriei Șiștarovăț a fost dat în urmărire internațională, fiind de negăsit de 16 zile.

Primarul comunei Șiștarovăț, Marinel Jurjescu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că nu știu nimic de contabil.

”Am făcut sesizare la poliție, deocamdată nu se știe nimic. Controlul Curții de Conturi încă nu s-a încheiat și nu pot să ofer informații în plus”, a spus Jurjescu.

Dănuţ Blaguescu, în vârstă de 51 de ani, a fost dat dispărut de familie de pe raza localităţii Şiştarovăţ în data de 11 septembrie.

“Bărbatul are următoarele semnalmente: 1,70m, 65 de kg, păr blond, ochi albaştri. La data dispariţiei, bărbatul purta pantaloni de culoare închisă, tricou culoare gri cu dungi galbene, iar în picioare avea pantofi negri”, a informat IPJ Arad.

Citește și: Traian Băsescu, ATAC INCENDIAR după gafa Vioricăi Dăncilă de la Bruxelles: 'Singura acţiune corectă şi necesară a opoziţiei este o moţiune de cenzură' .

 

Pe de altă parte, viceprimarul comunei Şiştarovăţ, Andrei George Neda, declara că bărbatul, angajat ca şi contabil în cadrul instituţiei, ar fi plecat cu câteva minute înainte să înceapă un control al Curţii de Conturi.

“A venit la lucru înainte de ora 08.00, iar în jurul orei 8.05 a plecat de la primărie. A lăsat pe birou cheile, telefonul personal. Nu are maşină, nu avea permis de conducere. În acea dimineaţă a fost şi un control al Curţii de Conturi la noi la primărie. Nu ştim să aibă niciun fel de nereguli în ceea ce ţine de activitatea primăriei”, a afirmat Andrei George Neda.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.