Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz revoltător în Ardeal - Șofer străin, beat și fără permis, a lovit o femeie și doi copii și a fugit de la locul accidentului

haydenhs.com
Sofer beat

Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Bistriţa-Năsăud a fost reţinut, duminică după amiază, după ce în cursul dimineţii a provocat un accident în urma căruia o femeie şi doi copii au fost răniţi. Şoferul a părăsit locul accidentului, fiind găsit câteva ore mai târziu de către poliţişti. Aceştia au constatat că tânărul era băut şi nu are permis de conducere.

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă pe DN17 în localitatea Mijlocenii Bârgăului.

Potrivit poliţiştilor, un autoturism condus de un cetăţean străin a fost acroşat de o altă maşină, care circula în aceeaşi direcţie de mers, în urma impactului autovehiculul condus de cetăţeanul străin lovind un cap de pod. În accident, o femeie de 30 de ani şi doi copii de 13 şi 2 ani au fost răniţi, fiind duşi la spital.

Şoferul suspectat că a provocat accidentul şi-a continuat deplasarea încă 200 de metri, după care a abandonat autoturismul. Câteva ore mai târziu, poliţiştii l-au identificat în persoana unui tânăr de 26 de ani din localitatea Rusu Bârgăului. Când l-au găsit poliţiştii, el era băut, având o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, poliţiştii au constatat că tânărul nu are permis de conducere.

El a fost reţinut, iar poliţiştii propun arestarea sa preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.