Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caz șocant în Tulcea - O femeie a furat arma de vânătoare a soțului și a plecat de acasă. A fost găsită împușcată, în pădure

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

O operațiune de căutare intensivă s-a desfășurat joi în județul Tulcea după ce un bărbat din comuna Baia a alertat autoritățile cu privire la dispariția soției sale, care a plecat de acasă luând cu ea o armă letală și muniție. Incidentul a declanșat o mobilizare rapidă a echipelor de căutare în încercarea de a preveni o tragedie. potrivit unor surse judiciare.

  • UPDATE - Femeia a murit.

Conform declarațiilor bărbatului, în vârstă de 41 de ani, soția sa, în vârstă de 36 de ani, ar fi spart rastelul metalic în care era depozitată arma, sustrăgând o pușcă de vânătoare de calibru 30.06 și un încărcător cu trei gloanțe. Arma era deținută legal de către bărbat. Mai îngrijorător, femeia a lăsat să se înțeleagă că intenționează să-și pună capăt zilelor, plecând cu un autoturism în direcție necunoscută.

Femeia, găsită împușcată

Autoritățile din Tulcea au reacționat prompt, formând echipe de căutare în speranța de a o găsi pe femeie înainte ca aceasta să se auto-vătămeze. Temerile lor au fost, din nefericire, confirmate când femeia a fost descoperită într-o zonă împădurită din apropierea localității Slava Cercheză, suferind de o plagă împușcată în piept.

Victima a fost imediat transportată la spital, fiind în stare gravă la momentul sosirii.

Autoritățile continuă să investigheze circumstanțele exacte care au dus la acest incident, inclusiv modul în care victima a reușit să acceseze arma și motivele din spatele deciziei sale disperate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.