Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul atacatorului din Nisa, investigat de mai mulți detectivi din Franţa, Italia şi Tunisia

Detectivi din Franţa, Italia şi Tunisia investighează un tunisian în vârstă de 21 de ani, arestat joi după atacul cu cuţit comis în Nisa, în sudul Franţei, unde au fost ucise trei persoane aflate într-o biserică. Mai multe persoane au fost rănite în atac. Autorităţile franceze au mobilizat zeci de mii de soldaţi pentru a proteja bisericile şi şcolile din Franţa.

Oficialii francezi au declarat că atacatorul, Brahim Aouissaoui, este tunisian care a venit în Europa cu o ambarcaţiune care a acostat în septembrie 2020 pe insula italiană Lampedusa, potrivit rador.ro.

Citește și: Gabriela Firea, un nou atac crunt la adresa Guvernului Orban: ‘Deschideți școlile! Testați copiii și profesorii! Izolați focarele! Aveți cu ce! V-am lasat stocuri, rezerve, spitale dotate, tot ce trebuie!’

Brahim Aouissaoui a stat în carantine succesive, după care a fost eliberat şi i s-a spus să părăsească Italia. Suspectul a ajuns în octombrie în Franţa. Joi, Brahim Aouissaoui a intrat în bazilica Notre-Dame de l’Assomption din Nisa şi a ucis cu cuţitul trei persoane, două femei şi un bărbat. Ulterior, atacatorul a fost împuşcat de poliţiştii francezi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.