Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cazul Caracal: Alexandru Cumpănaşu anunţă o mişcare fără precedent - Se formează o echipă pentru anchetă paralelă

CNMR
Alexandru Cumpanasu CNMR

Alexandru Cumpănașu a precizat la ieșirea din Parchetul General că lucrează la realizarea unei echipe independente de investigatori, formată din foști procurori, oameni din servicii și polițiști pentru a strânge mai multe informații cu privire la dispariția Alexandrei Măceșanu și a sprijini ancheta, transmite Mediafax.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, a depus luni, la Parchetul General, noi documente, care susțin plângerile făcute de către acesta, în urma dispariției nepoatei sale. Acesta a declarat că va începe o investigare paralelă, pe cont propriu, cu ajutorul unei echipe de specialiști, pentru a strânge mai multe informații despre dispariția Alexandrei și a ajuta ancheta în curs a procurorilor DIICOT. 

,,Eu cred că anchetatorii au foarte multe lucruri de făcut în acest moment, vrem să îi ajutăm, atât pentru liniștea noastră, a familiei, dar și pentru mine. Partea de comunicare e una, dar e o parte de investigare pe care trebuie să o fac cu 2-3 colegi care mă ajută din bunăvoință. În perioada următoare, deja am început acest lucru. Lucrez la realizarea unei echipe independente de investigatori, oameni care au lucrat în parchet, poliție, în serviciile de informații. S-au oferit, voi face o echipă, zic eu, bună. 

Vor respecta întru-totul legea, vor acționa în cadru legal și orice informații vor afla le vor aduce de îndată în atenția procurorului și nu a opiniei publice Încercăm să venim în ajutorul lor. Dacă dânșii consideră că nu au efective suficiente sau lucrurile durează, eu cred că prin mijloace legale, cred că dânșii (echipa independentă de investigare - n.r.) vor putea afla mult mai multe decât vom putea noi în acest moment, mergând la fața locului, mergând pe firul evenimentelor. De săptămâna aceasta vom avea această echipă, nu le voi da numele, dar voiam să se știe public acest lucru”, a declarat Alexandru Cumpănașu la ieșirea din sediul Parchetului General. 

Căutările de noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, s-au reluat, luni dimineața, după ce anchetatorii au venit cu un nou mandat de percheziție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.