Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a apărut la mormântul lui Vadim Tudor cu o zi înaintea Crăciunului / FOTO

vadim tudor

Ce a apărut la mormântul lui Corneliu Vadim Tudor cu o zi înaintea Crăciunului. Un bradut impodobit, dar si o multime de flori. Fiicele si vaduva “Tribunului” s-au ocupat de asta, si au facut-o cu lacrimi in ochi.

Corneliu Vadim Tudor a decedat in luna septembrie dupa ce a pierdut lupta cu boala, iar familia acestuia sufera si acum. Cu doua zile inainte de Craciun, familia “Tribunului” a mers la cimitirul Ghencea Civil, acolo a impodobit un bradut care a fost pus pe cruce. Fiicele lui Vadim au adus la mormantul tatalui lor o multime de flori pe care le-au pus in mai multe vaze. Unii dintre cei care se aflau in cimitir s-au emotionat cand au vazut bradutul si florile.

Citeşte şi: Un apropiat al lui Michael Schumacher rupe tăcerea: Care e starea fostului mare pilot

Familia lui Vadim Tudor sufera in continuare dupa moartea “Tribunului”, iar aproape zi de zi cineva merge la mormantul acestuia. Lidia plange de fiecare data cand ajunge la Ghencea Civil. Fata a reusit sa-si mai revina cat de cat din socul provocat de moartea tatalui sau, insa, la doua saptamani de la disparitia “Tribunului”, Lidia era disperata. Cu ghiozdan in spate si o punga in mana,ea s-a oprit la un magazin, a cumparat mai multe candele si un buchet de flori, apoi s-a recules la mormantul tatalui ei. Dupa cateva zeci de minute, fata a iesit cu lacrimi in ochi, semn ca durerea pricinuita de moartea tatalui ei va fi cu greu cicatrizata de timp.

Citeşte şi: Revenire de senzaţie în politică: Gigi Becali vrea un partid al preoţilor / VIDEO

Corneliu Vadim Tudor a murit in septembrie in Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei. El a suferit un infarct, iar medicii nu au mai putut sa-I salveze viata, desi au facut tot posibilul. Politicianul a decedat la varsta de 65 de ani, spun cei de la cancan.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.