Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Revenire de senzaţie în politică: Gigi Becali vrea un partid al preoţilor / VIDEO

gigi becali

Revenire de senzaţie în politică. Gigi Becali nu renunţă la ideea de a-şi face un partid din care să facă parte oameni ai Bisericii, deşi preoţii nu au voie să ocupe o funcţie politică, conform unei decizii a Sfântului Sinod.

Finanţatorul echipei Steaua a declarat că noului partid, pe care îl va înfiinţa doar cu binecuvântarea Sfinţilor Părinţi, i se va putea alătura numai oameni credincioşi. "A fost o hotărâre a Sfântului Sinod şi preoţii nu au voie. Nu renunţ la idee pentru că atunci am spus oameni ai Bisericii. Nu înseamnă numai preoti, ci şi oameni care fac voia lui Dumnezeu şi care merg la biserică duminica, care merg la Sfânta Liturghie, de sărbători, oameni de bună-credinţă, cu dragoste în Hristos. Nu am renunţat, dar nu am luat binecuvântare când am fost la Muntele Athos. Eu nu mai fac nimic fără binecuvântare. Dacă nu-mi dau voie Sfinţii Părinţi şi nu am rugăciunea lor, nu fac", a precizat finanţatorul echipei Steaua pentru RTV.

Citeşte şi: REVOLTĂTOR Mama unei victime din Colectiv a fost jefuită în spital: I-au furat ultimele amintiri

Întrebat despre revenirea pe scena politică în 2016, Gigi Becali a declarat că va susţine un partid din care fac parte "oameni cu dragoste". "Eu nu pot să candidez şi nu voi candida. Niciodată nu voi mai candida, dar am să susţin un partid din care să facă parte oameni cu dragoste", a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi: Rusia ataca sistemul anti racheta din Romania. E o incalcare grava

Gigi Becali a anunţat la începutul lunii decembrie că îşi face partid şi vrea să schimbe actualii parlamentari şi primari cu preoţi. Formaţiunea se va numi "Familia Ortodoxă", iar primul obiectiv după ce va ajunge la putere este alocarea de fonduri masive de la bugetul de stat pentru biserici. În noua formaţiune Gigi Becali nu va avea nicio funcţie. "Eu nu am nevoie de nicio funcţie, celebritate nu-mi mai trebuie, tot ce fac e din dragoste, ca să îmbisericim România şi să nu mai poată străinii să conducă românia prin fundaţii, ong-uri anticreştine", a spus atunci Becali. Partidul ar urma să fie condus de Virgiliu Popescu, redactor-şef al revistei "Familia Ortodoxă", a mai anunţat Gigi Becali.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.