Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a spus Cânu despre arbitrul meciului de baraj: 'Mai avea puțin și-și lua limba-n gură cu Erico'

www.agerpres.ro
Concordia Chiajna ACS Poli

Gabriel Cânu a reacționat și el nervos după meciul tur cu UTA din barajul de menținere / promovare în Liga 1. ACS Poli s-a impus cu 2-1, dar prestația lui George Găman l-a enervat pe fundașul timișorenilor.

”Ne așteptăm la un meci greu în deplasare. Puteam să câștigăm mai clar, dar n-am fost atenți. Momentan avem avantaj. Sper să nu ne arbitreze tot Găman. Ne-am săturat de el! Strătilă îl ia cu mâna de picior pe Neagu, e în patru labe și Găman îmi zice cu zâmbetul pe buze că e fault de joc. Asta îmi zice domnul Găman, marele arbitru Găman.

Respectăm UTA, dar nici chiar așa. Găman ne-a făcut praf în ultima lună. A venit olteanul Găman la meciul cu Pandurii, vorbea cu fuse, duse și-și lua limba în gură cu Erico. Nu fac circ aici, încerc să pun punctul pe i. Ce naibii, îl lăuda pentru ce gol a dat, mai avea puțin și-l săruta! «Decarul» lor (n.r. Dumitru Copil) a făcut patru faulturi în prima repriză și a zis că la următorul îi dă al doilea galben. Face faultul, îl întreb de ce și îmi spune că «decarul» e al lui. Ce înseamnă asta? Suntem fraierii lui Găman? Cu Pandurii am înțeles, hai că e oltean, dar e și arădean acum?", a zis Cânu la TV Dolce Sport.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.