Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce a UIMIT-O pe Carmen Iohannis pe munte: Nu a fost zăpada, ci o... femeie

www.stirileprotv.ro
Iohannis Parang

Președintele Klaus Iohannis s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită privată în stațiunea Parâng, din Valea Jiului, șeful statului urcând, împreună cu soția, pe vârful Parângul Mic (2.074 m), după care a mâncat și s-a odihnit la o cabană din zonă.

Prezența președintelui în Parâng a fost apreciată de salvamontiști și de proprietarul cabanei ca o vizită normală, dar și ca o surpriză pentru cei aflați în zonă.

Citește și: Klaus Iohannis, în Munții Parâng. Președintele și soția sa sunt în excursie

"Mi s-a părut o vizită normală, ca vizita unui turist, a unui om de munte, simplă. Este un om foarte deschis, normal, a vorbit cu toată lumea, nu a refuzat pe nimeni", a declarat duminică, pentru AGERPRES, șeful Serviciului Public Județean Salvamont Hunedoara, Ovidiu Bodean.

El a spus că șeful statului și soția sa s-au întâlnit pe munte și cu o echipă a Salvamont care efectua o patrulare obișnuită, pe creastă. Faptul că din echipa Salvamont făcea parte și o fată a reprezentat o surpriză plăcută pentru Carmen Iohannis. "Doamna Iohannis s-a arătat foarte impresionată că avem și fete la Salvamont, a felicitat-o și ne-a spus să avem grijă de colega noastră", a afirmat Bodean, conform Agerpres.

Președintele Iohannis s-a oprit și la una dintre cabanele din stațiunea Parâng, prezența sa luându-i prin surprindere pe proprietari, după cum au relatat aceștia. "Este un om care iubește muntele și faptul că a venit în Parâng este un lucru bun pentru noi toți, pentru turismul din zonă", a declarat proprietarul cabanei, Răzvan Marica.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.