Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce apucături avea secretarul de stat numit de Cioloş: 'Ai o nouă şefă. Să o terminăm psihic'

Noul secretar de stat din Ministerul Transporturilor, Marcel Ioan Boloş avea nişte apucături mai mult decât ciudate. Anul trecut, omul propus de Dacian Cioloş, la Ministerul Transporturilor au avut loc scene din filme cu gangsteri, în care rolul principal este jucat de către directorul general al Autorităţii de Management a Programului Operaţional Sectorial Transport (AMPOST) de la acea vreme, Marcel Ioan Boloş, numit în 2013 pe acest post de către liberalul Relu Fenechiu. Lehamite faţă de conducerea ministerului de atunci, ameninţări, calificative jenante şi aranjamente sunt câteva dintre concluziile desprinse din corespondenţa electronică a directorului Marcel Boloş cu subalternii săi.

Alte detalii aici: Preot găsit incompatibil de ANI, apropiat de şeful SRI, numit de Cioloş secretar de stat

Pe data de 27 octombrie 2013, directorul general al AM POS Trasnsport, Marcel Boloş, a trimis un email către şase dintre cei mai apropiaţi colaboratori ai săi din instituţie, cărora le propune o metodă diabolică pentru înlăturarea a unei directoare din subordinea sa. "Cătălin (nr. Costache Cătălin, director adjunct la AM POS Transporturi), acum când ai o nouă şefă (pe care sper să o terminăm psihic) te rog să nu uiţi de problemele actelor adiţionale şi de dosarul pentru domnul SS Donescu". Şefa pe care Marcel Boloş vrea să o termine psihic împreună cu Cătălina Costache este Liliana Georgeta Barna, directoarea adjunctă a Direcţiei Generale de Management a Fondurilor Europene (DGMFE) din Ministerul Transporturilor. Cum o putea teroriza psihic pe noua sefă a lui prietenului său Cătălin Costache? "Nu vreau să vă spun nimic despre aşa ceva care s-a petrecut anul trecut", a declarat la acea vreme Marcel Boloş potrivit ziuanews.

Citeşte şi: Rambo din Irak e spaima jihadiştilor. A omorât mii de terorişti / VIDEO

Şi asta nu e tot. Marcel Boloş îşi exprima sictirul faţă de conducerea Ministerului Transporturilor de la acea vreme, adică faţă de colegii săi de partid, în frunte cu fostul ministru Ramona Mănescu. "Cu toate că sunt lovit de scârba ultimelor decizii luate de conducerea MT m-am gândit să mai fac un ultim efort pentru această declaraţie în caz că vom conveni cu toţii să apelăm la aprovizionarea cu bunuri materiale pentru salvarea decomiterii..." se confesează el către subalternii săi. "Era vorba de o decizia a conducerii ministerului privind numirea unei directoare adjuncte (nr. Liliana Georgeta Barna) pentru care eu nu am fost consultat. Cred că era normal să mă consulte şi pe mine", a precizat directorul general Marcel Boloş.

Citeşte şi: Deputat PNL, dus cu mandat la DNA

Directorul general Marcel Boloş se mai credea şi Dumnezeul ministerului, considerând că este un geniu al atragerii de fonduri europene pentru transporturi. "E jenant că dumnealui (nr. Manuel Donescu-secretar de stat în acea perioadă la Ministerul Transporturilor) în calitate de coordonator al POST să nu ştie situaţia principalilor indicatori ai programului". Practic, liberalul Marcel Boloş îl face incompetent pe secretarul de stat Manuel Donescu, omul de încredere a lui Nici Săpunaru şi Daniel Chiţoiu, impus pe acest post tot de către PNL ca şi Boloş.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.