Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce au descoperit parlamentarii care au mers în control la SRI: Iohannis, vizat direct (VIDEO)

iohannis sri

Claudiu Manda, preşedintele Comisiei parlamentare de control a activităţii SRI, a anunţat concluziile controlului efectual de membrii Comisiei la sediul SRI. Parlamentarii au făcut o descoperire interesantă despre mecanismele care l-au vizat şi pe Klaus Iohannis în perioada în care era primar al Sibiului.

"Am înţeles că documentele care pleacă de la SRI ajung şi la Direcţia Juridică. Interesant e că niciuna dintre notele spre Agenţia Naţională de Integritate nu a trecut pe la Direcţia Juridică. A fost indicată o altă unitate care se ocupă - Integrarea Datelor. Probabil că o să mergem şi acolo în control", a declarat Manda.

Claudiu Manda declarat în februarie că a solicitat Serviciului Român de Informaţii o notă secretă la care a făcut referire fostul preşedinte al ANI, Horia Georgescu, în care figura şi Klaus Iohannis, primar al municipiului Sibiu la vremea respectivă, precizând că "suprinzător sau nu" este faptul că nota aceasta a plecat de la SRI către ANI "exact" în ziua în care Iohannis devenea membru al PNL. La scurt timp primirea notei de la SRI, ANI l-a declarat incompatibil pe Klaus Iohannis. Georgescu a mai dezvăluit ulterior că George Maior se interese des de mersul în instanţă al dosarului de incompatibilitate al lui Iohannis, ultima dată cu doar două luni înainte de alegerile prezidenţiale din 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.