Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce avere are Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui prins de DNA cu șpaga de peste un milion de lei

Agerpres
buzatu dumitru

Ce avere are Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui prins de DNA cu șpaga de peste un milion de lei

Dumitru Buzatu a strâns o avere impresionantă din momentul în care a început să ocupe funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui. Este vorba despre terenuri, mașini, dar și conturi generoase la diferite bănci.

Conform declarației de avere, Dumitru Buzatu, cel care a fost prins în flagrant de DNA că lua o șpagă de peste un milion de lei, este proprietarul a nouă terenuri, patru dobândite prin contract de vânzare cumpărare, iar cinci prin ”altele”, potrivit antena3.ro.

Deține două autoturisme, o șalupă și o rulotă

Două terenuri sunt deținute în cotă parte, restul exclusiv de Dumitru Buzatu. Cel mai mic teren are 500 de mp, iar cel mai mare 46.000 de mp. Patru terenuri sunt agricole, două forestiere, două intravilane, iar unul se află în "altă categorie”. Două terenuri au fost obținute în 2006, două în 2008 și restul de 5 în 2018.

El deține două autoturisme, o șalupă și o rulotă. În 2022, a înstrăinat către fiul său o casă de locuit, un teren intravilan și un teren agricol.

Dumitru Buzatu are trei conturi în bănci și un credit în bancă pe cinci ani, scadent în 2026 în valoare de 205.202 lei. Din funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui a câștigat 164.268 lei, mai arată declarația de avere. A mai primit pensie pentru limită de vârstă în valoare de 95.820 lei, dar și indemnizație de 73.372 lei, potrivit declarației de avere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.