Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce cadou și-a făcut `Regele` de ziua sa. Un parteneriat cu cea mai mare casă de pariuri din România

Superbet - Viitorul Constanta
fgh

Pe 5 februarie a făcut 56 de ani, iar pe 22 februarie a venit și cadoul. Superbet, cel mai mare operator de pariuri și jocuri de noroc din România, a anunțat parteneriatul cu câștigătoarea Ligii 1, a Cupei României și a Supercupei României, FC Viitorul Constanța, antrenată de   “Regele” fotbalului românesc, Gheorghe Hagi. Din partea clubului, la semnarea parteneriatului a fost prezent Gică Popescu, președintele FC Viitorul care a ținut să spună: „Suntem onorați să avem Superbet că și partener al echipei de seniori a FC Viitorul Constanța. Este o nouă validare a modului în care viziunea noastră de creștere a unor valori sustenabile pentru sportul românesc este împărtășită de un brand românesc valoros.”

Casa de pariuri a fost reprezentată de Vlastimir Vukadinovic, Director Global de Marketing al Superbet, care a ținut să puncteze o dorință aprinsă a tuturor microbiștilor români - „cu toții ne dorim să vedem România din nou în fazele finale ale marilor turnee și să fim martorii unei noi Generații de Aur.

content-image

De remarcat încă un lucru la acest parteneriat. Superbet devine primul operator de pariuri care susține clubul constănțean, fondat în 2009. Până acum, Gică Hagi a respins orice propunere de parteneriat cu casele de pariuri din România. În 2019, mărturisea că a fost ofertat, chiar cu propuneri consistente. “Au fost propuneri mari! Din păcate! Spun din păcate fiindcă pierd niște bani, am înțeles că plătesc mult casele de pariuri care sponsorizează cluburile”, spunea Hagi pentru publicația Fanatik în 2019.

Pentru o echipă de doar 12 ani, Viitorul Constanța a avut un parcurs meteoric – a ajuns în Liga I în numai trei ani și a obținut și primul titlu de campioană a României la doar opt ani după înființare. Cu Gheorghe Hagi pe banca tehnică, echipa a câștigat în 2019 și Cupa și Supercupa României, având deja toate cele trei trofee interne în palmares. Până în prezent, Viitorul a strâns și patru participări în cupele europene. O altă performanță – prezența în loturile echipelor naționale – juniori și seniori - a peste 20 de fotbaliști crescuți la Academia Gheorghe Hagi.

Superbet este cam de un leat cu echipa lui Hagi. Fondat în 2008 de Sacha Dragic, Superbet este cea mai mare casă de pariuri din România ca număr de agenții și ca cifră e afaceri. Din mai 2019, între acționarii grupului se află și gigantul american Blackstone, cel mai mare fond american de investiții din lume. Se numără printre cele mai valoroase companii românești și este singura companie românească de profil în topul global al celor mai bune 50 de companii din industria de gaming & gambling.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.