Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce NU TREBUIE să faci azi, în Marțea Mare: Sfaturile preoților și tradiția păstrată din bătrâni

www.spynews.ro
Marțea Mare

Am intrat în Săptămâna Patimilor, iar în Marţea Mare, creştinii sunt sfătuiți să respecte o serie de obiceiuri şi tradiţii pentru a le merge bine tot anul.

Marţea Mare este o zi specială în care, deşi creştinii pot lucra, deoarece biserica nu consideră asta un păcat, este indicat să respecte anumite datini pentru a atrage norocul în casa lor.

Citește și: Hagi, atac NEMILOS la Dragnea, după ce liderul PSD a anunțat un mare proiect pentru România: 'Vă dați seama unde ne ducem'

În Marţea Mare este indicat să se cureţe casa, curtea, grădina şi livada. Totodată fiecare cameră din locuinţă ar trebui aerisită, iar lucrul la câmp ar trebui terminat. Cea mai importantă parte a curăţeniei este curăţarea geamurilor, care ar trebui spălate astfel încât lumina să poată intra în casă.

Marţea Mare este o zi specială în care, deşi creştinii pot lucra, deoarece biserica nu consideră asta un păcat, este indicat să respecte anumite datini pentru a atrage norocul în casa lor, anunță Spynews.ro.

În Marţea Mare este indicat să se cureţe casa, curtea, grădina şi livada. Totodată fiecare cameră din locuinţă ar trebui aerisită, iar lucrul la câmp ar trebui terminat. Cea mai importantă parte a curăţeniei este curăţarea gemurile, care ar trebui spălate astfel încât lumina să poată intra în casă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.