Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Hagi, atac NEMILOS la Dragnea, după ce liderul PSD a anunțat un mare proiect pentru România: 'Vă dați seama unde ne ducem'

www.gsp.ro
Gică Hagi

După ce a declarat de nenumărate ori că vrea să plece din țară, Gică Hagi s-a înfuriat la culme după declarația făcută de Liviu Dragnea. Situația stadioanelor din România îl supără pe Hagi, care și-a construit propria arenă și bază de pregătire, în timp ce alte localități beneficiază de proiecte noi.

Hagi s-a supărat, după ce președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a anunțat, săptămâna trecută, că în toată țara vor fi construite 400 de stadioane noi din bani publici, unele la Focșani, Alexandria sau Turnu Măgurele, însă Constanța nu figurează în niciun proiect. Stadionul din Alexandria ar urma să coste 12 milioane de euro, iar cel de la Turnu Măgurele, de doar 2.000 de locuri, 3 milioane de euro. Banii ar urma să vină de la Compania Națională de Investiții.

Citește și: Celebră prezentatoare, dată afară cu scandal! Colegilor li s-a interzis să-i mai pronunțe numele. Prima reacție a vedetei Tv

Hagi și-ar dori și la Constanța un stadion nou. În tot județul, ultima bază sportivă a fost construită chiar de el, la Ovidiu, cu doar câțiva ani în urmă, din fonduri proprii, însă infrastructura lipsea cu desăvârșire. De exemplu, acolo nu există nici măcar acum canalizare și "Regele" spune că este pe cale să finanțeze tot el construirea ei. În tot acest timp, stadionul Farul, unde Hagi însuși a făcut primii pași în fotbal, este lăsat în paragină.

"Poate auzim într-o bună zi că se face un stadion și la Constanța! Se fac stadioane în toată țara! Aud că se fac și prin cine știe ce comune... Mai trebuie la o comună să se facă stadion frumos și la Constanța... nu se poate! Sau nu e în plan!", a "tunat" Gheorghe Hagi, potrivit Digisport.ro.

"Și sunt la bani... Am auzit că se fac vreo 100 de stadioane, dar nu am auzit nimic de Constanța. Orașul e prea mic, nu e important. S-a născut unul acolo, mare fotbalist, o Academie... Nu, ce să-i facem? Lasă, că a băgat el bani acolo, că iubește prea mult fotbalul și a băgat bani pe câmp. Nu am nici canalizare, acum vreau să fac. Vă dați seama unde ne ducem?", a mai spus Hagi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.