Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce pedeapsă a primit omul care l-a scuipat pe Traian Băsescu

Adrian Zglobiu, omul care l-a scuipat pe fostul președinte Traian Băsescu la Constanța, s-a ales cu 3 luni de închisoare cu suspendare. Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.

“Respinge ca nefondat apelul formulat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa împotriva sentinţei penale nr.1281/24.11.2014 pronunţată de Judecătoria Constanţa în dosar nr.19498/212/2014. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina statului. Definitivă”, a decis Curtea de Apel Constanţa.

Pe data de 24 noiembrie 2014 Judecătoria Constanţa l-a condamnat pe Adrian Zglobiu la trei luni de închisoare pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Instanţa a amânat aplicarea pedepsei închisorii stabilite pe un termen de supraveghere de doi ani. Decizia a fost atacată cu apel de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa Adrian Zglobiu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa la sfârşitul lunii iunie.

El a intrat în atenţia anchetatorilor pe data de 24 mai atunci când l-a scuipat pe preşedintele Traian Băsescu. Şeful statului se afla atunci la un eveniment în dana de pasageri a Portului Constanţa, iar în momentul în care a coborât de pe nava-şcoală Mircea şi s-a apropiat de mulţime a fost scuipat de către Adrian Zglobiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.