Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce premiu a primit Klaus Iohannis de la un ziar în engleză

presidency.ro
iohannis

Președintele Klaus Iohannis a fost desemnat "Omul politic al anului" în cadrul Galei "Premiile Nine O'Clock 25 de ani", eveniment organizat de cotidianul de limbă engleză "Nine O'Clock".

Șeful statului nu a putut participa la eveniment "datorită obligațiilor profesionale" și a fost reprezentat de consilierul prezidențial Andrei Muraru.

Citește și: O femeie s-a dezbrăcat în tramvaiul din București / VIDEO

"Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, vă mulțumește pentru acest premiu, care îl onorează, pentru activitatea pusă în slujba României în ultimii 25 de ani și vă urează, totodată, succes și în următorii 25 de ani", a transmis consilierul prezidențial Andrei Muraru.

Pentru modul foarte activ în care și-a făcut prezența în România, pentru acțiunile și luările de poziție privind întărirea statului de drept și libertăților fundamentale, pentru contribuția adusă la dezvoltarea parteneriatului strategic dintre România și SUA, ambasadorului Statelor Unite ale Americii în România, Hans Klemm, i-a fost acordat premiul "Cel mai dinamic debut de șef de misiune diplomatică în România".

Citește și: Țara în care combustibilul e gratuit

Distincția a fost ridicată de Dean Thompson, adjunctul șefului misiunii diplomatice a SUA, deoarece ambasadorul Klemm se afla la Cluj-Napoca.

Un alt premiu oferit de 'Nine O'Clock' a fost "Ambasadorul român al anului", acordat lui Victor Micula, pentru activitatea desfășurată în calitate de ambasador în Ungaria, pentru contribuția la acțiunile bilaterale între România și Ungaria, potrivit motivației juriului prezentată de directorului cotidianului 'Nine O'Clock', Radu Bogdan.

Citește și: DEZVĂLUIRI despre cauzele prăbușirii Simonei Halep! Fost antrenor: ”Îi stă capul la măritiș”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.